Navidata B.V.B.A.   
Nederlands  Français 
  Home
Winkelwagen
Welkom
Producten
Extra
  Groothandel
  Motohandel
  Landbouw
  Electro - Foto
 
  Support
  Handleidingen
  Contact

 


Over Navidata

Meer dan 20 jaar ervaring in automatisering en dienstverlening voor de kmo. Dat is waarop u kan rekenen bij Navidata. Het aanbod omvat een betrouwbare en geïntegreerde softwareoplossing, de opleiding, installatie en start-up begeleiding, de dienst naverkoop met helpdesk en interventies op afstand, en indien gewenst de levering en installatie van de nodige hardware. Het clienteel bevindt zich over gans België en Luxemburg, en wordt met de nodige competentie en professionalisme uiteraard bediend in beide landstalen.

Navidata is actief in volgende marktsegmenten :

- Motorfietsen branche
- Tweewieler branche
- Land- en tuinbouwmachine branche
- Technische groothandel
- Foto en Electro branche

Navidata als partner voor buitenlandse softwarebedrijven

Voor buitenlandse softwareontwikkelaars die hun gespecialiseerde softwareproducten in België wensen te commercialiseren, profileert Navidata zich als competente en professionele partner. Afhankelijk van de overeenkomst verzorgt Navidata de marketing, commercialisering, installatie, opleiding, start-up begeleiding en dienst naverkoop. Met enkele bedrijven werden reeds exclusieve samenwerkingsovereenkomsten afgesloten :

- CarWise ( Nederland ) : beheersoftware voor professionele autoverhuur

       


Naverkoopservice voor optimaal rendement en continuïteit :

Voor Navidata eindigt de taak niet bij het afleveren van een degelijke en aangepaste software. Zowel voor assistentie bij het gebruik van de software, of hulp bij problemen, als telefonische assistentie bij de hardware of consulting bij algemene beheersvragen, staan wij steeds ter beschikking van onze klanten. Er kan een beroep worden gedaan op onze diensten, zowel met een gewone service-overeenkomst tijdens kantooruren, als met een afzonderlijke overeenkomst voor daarbuiten.